Skip to main content

Gestul extrem la care a recurs o femeie copleşită de probleme! A fost salvată în ultimul moment

Un apel la 112, prin care era anunţată intenţia unei femei de a-şi pune capăt zilelor, i-a mobilizat de urgenţă pe poliţişti.


Femeia, în vârstă de 47 de ani, a urcat pe un pod de peste râul Jiul, de pe raza localităţii Petrila, judeţul Hunedoara, cu gândul de a se arunca în gol.

CITEŞTE ŞI: Avarie majoră, la reţeaua Colterm! Cartiere întregi nu au apă caldă şi căldură

Agenţii care au ajuns la faţa locului au încercat să împiedice actul suicidal şi au început să discute cu femeia.

Aşa au aflat că aceasta are probleme personale, care o copleşesc şi cu care nu mai poate trăi.

În cele din urmă, agenţii au reuşit să o convingă de faptul că sinuciderea nu este o soluţie.

“Pe podul care traversează râul Jiul de Est, în zona străzii 1 Decembrie 1918, din Petrila, se afla o femeie care îşi manifesta intenția de a se arunca de pe pod în albia râului, pentru a-și lua viața, pe fondul unor probleme de natură personală. Cei doi poliţişti, cu sprijinul unui alt agent de poliţie din cadrul Poliției Orașului Petrila, care se afla în aceea zonă (fiind în timpul liber) au purtat discuții cu femeia şi au reuşit, după câteva zeci de minute, să o convingă să renunțe la intenţia suicidală”, transmite IPJ Hunedoara.

Femeia, în vârstă de 47 de ani, a fost astfel salvată de poliţişti și transportată de un echipaj medical la Spitalul de Urgență din Petroșani, pentru acordarea unor îngrijiri medicale de specialitate.

CITEŞTE ŞI: FOTO Gândaci, mizerie și mucegai la o brutărie și în magazinul de desfacere din Timișoara!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.