Skip to main content

Gestul extrem la care a recurs o femeie copleşită de probleme! A fost salvată în ultimul moment

Un apel la 112, prin care era anunţată intenţia unei femei de a-şi pune capăt zilelor, i-a mobilizat de urgenţă pe poliţişti.


Femeia, în vârstă de 47 de ani, a urcat pe un pod de peste râul Jiul, de pe raza localităţii Petrila, judeţul Hunedoara, cu gândul de a se arunca în gol.

CITEŞTE ŞI: Avarie majoră, la reţeaua Colterm! Cartiere întregi nu au apă caldă şi căldură

Agenţii care au ajuns la faţa locului au încercat să împiedice actul suicidal şi au început să discute cu femeia.

Aşa au aflat că aceasta are probleme personale, care o copleşesc şi cu care nu mai poate trăi.

În cele din urmă, agenţii au reuşit să o convingă de faptul că sinuciderea nu este o soluţie.

“Pe podul care traversează râul Jiul de Est, în zona străzii 1 Decembrie 1918, din Petrila, se afla o femeie care îşi manifesta intenția de a se arunca de pe pod în albia râului, pentru a-și lua viața, pe fondul unor probleme de natură personală. Cei doi poliţişti, cu sprijinul unui alt agent de poliţie din cadrul Poliției Orașului Petrila, care se afla în aceea zonă (fiind în timpul liber) au purtat discuții cu femeia şi au reuşit, după câteva zeci de minute, să o convingă să renunțe la intenţia suicidală”, transmite IPJ Hunedoara.

Femeia, în vârstă de 47 de ani, a fost astfel salvată de poliţişti și transportată de un echipaj medical la Spitalul de Urgență din Petroșani, pentru acordarea unor îngrijiri medicale de specialitate.

CITEŞTE ŞI: FOTO Gândaci, mizerie și mucegai la o brutărie și în magazinul de desfacere din Timișoara!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.