Skip to main content

Sens giratoriu mai scump decât o vilă în Barcelona! DRDP pune la bătaie peste șapte milioane de lei ca să amenajeze o intersecție de la sat

Două firme sunt interesate să încaseze aproape un milion şi jumătate de euro, pentru construirea unui sens giratoriu în judeţul Timiş.

Este vorba despre amenajarea intersecției de pe raza comunei Cărpiniş, dintre DN 59A Timișoara – Jimbolia, cu DN 59B, spre Deta, și cu DJ 693 spre Iecea Mică

În acest sens, DRDP a pus la bătaie 5.919.986,13 lei fără TVA, ceea ce înseamnă 7.044.783 lei cu TVA inclusă.

La licitaţie s-au inscris asocierea Black Lack Roads S.R.L. & Group D.C.M. S.R.L. & Evo Line Creation S.R.L. și asocierea Super Construct S.R.L. & Eurocav Proiect S.R.L.

Acum, membrii comisiei de evaluare urmează să desemneze firma câștigătoare, care va avea la dispoziție 9 luni, pentru proiectarea și execuția lucrărilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.