Skip to main content

Găteşti şi dăruieşti! Eveniment de suflet, organizat la Aeroportul Internaţional Timişoara

O familie nevoiaşă, cu şapte copii, dintre care mulţi suferă de diferite dizabilităţi, a atras atenţia unor oameni cu suflet.

Astfel, pe data de 7 februarie, va avea loc un eveniment caritabil, la Aeroportul Internaţional Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Garajiada continuă la Timişoara! Vor fi demolate alte aproape 250 de garaje

Este vorba despre “Găteşti şi dăruieşti”, a cărui temă este, pentru această ediţie, burgerul.

Zece concurenţi vor pregăti gustosul preparat, iar 40 de persoane vor avea posibilitatea să îl guste.

Cu toţii vor achita o taxă de participare de câte 100 de lei, iar banii adunaţi în acest fel, dar şi cei care provin din sponsorizări, vor fi folosiţi pentru câteva cazuri sociale, printre care şi cel al unei familii cu şapte copii.

„Găteşti şi dăruieşti” va avea loc pe data de 7 februarie, începând cu ora 18:00

CITEŞTE ŞI: S-au tras focuri de armă, seara trecută! Un tânăr a scos pistolul ca să îşi facă dreptate, de unul singur

Organizatorii  evenimentului sunt Aeroportul Timișoara și Mediashop, iar parteneri: Crama Dealul Dorului, Primăria Petriș, Servicii de Curierat Urban, Detox Med, Chef Mania și Burger Cip.

În cadrul evenimentului va avea loc și o degustare de vinuri de la Crama Dealu Dorului Buziaș, Timiș.

Informații la telefon 0730. 306.131.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.