[GALERIE FOTO] Bucuria li se citea în ochi! SURPRIZĂ pentru copilașii de la o grădiniță din Timișoara

Un 1 Iunie plin de bucurie, la o grădiniță din Timișoara! De ziua lor micuții de aici s-au bucurat de daruri venite din partea unității de învățământ.

La Grădinița cu Program Prelungit nr. 20 directoarea Tamara Bolbos și corpul profesoral de aici au făcut tot posibilul pentru a le face celor aproape 200 de micuți ziua de 1 iunie mai fericită. Au vrut să-i vadă cu zâmbetul pe buze și au reușit.

Cu mult entuziasm, directoarea și educatoarele, au bătut orașul în lung și în lat pentru a găsi sponsorizări. Nu s-au lăsat chiar dacă le-a fost greu și, în final, au reușit, ca de ziua lor, fiecare copilaș care învață la grădinița PP 20 să plece acasă cu un cadou: o punguță plină de dulciuri.

Ne-a fost destul de greu să facem aceste pachete, pentru că lumea este reticentă. Dacă în anul anterior îmi dădeau și bani, anul acesta nu am găsit persoane, agenți comerciali, care să mai fie așa darnici. Fiecare agent comercial mi-a oferit câte un singur produs. Le-am strâns pe toate în plăsuțe și le-am dat copiilor”, ne-a declarat directoarea grădiniței, Tamara Bolbos.

Gestul este unul mic, dar care pentru copii înseamnă extrem de mult, mai ales că nu este singular. În fiecare an, de 1 Iunie, Crăciun și Paști ei se bucură de astfel de atenții din partea conducerii grădiniței, care nu solicită niciun ban pentru asta de la părinți.

Anul acesta de pachete au beneficiat și 35 de copilași de la creșa ce funcționează în clădire cu grădinița din Calea Lipovei.

{gallery}Gradinita 20{/gallery}

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.