Skip to main content

Gala Dovleacului Roz, evenimentul caritabil marca Oncohelp, ce reprezintă un omagiu adus pacienților oncologici, la o nouă ediție!

Gala Dovleacului Roz a devenit deja o tradiție și este unul dintre cele mai importante evenimente caritabile din Timișoara.

„Dovleacul Roz” reprezintă un omagiu adus pacienților oncologici și evidențiază importanța solidarității cu cei care se confruntă cu această provocare a destinului. Scopul său principal este acela de a aduce și pe această cale speranță și sprijin celor afectați de o maladie cumplită.

La cea de-a 7-a ediție a ‚Dovleacului Roz’ ne propunem să strângem fonduri pentru achiziționarea unor infuzomate, echipamente medicale esențiale în tratamentul pacienților oncologici. Ne dorim să îmbunătățim în permanenta condițiile de tratament pentru cei afectați de cancer. De asemenea, suntem onorați să avem, ca de fiecare dată, sprijinul elevilor de la Liceul de Arte Plastice din Timișoara, care s-au implicat în realizarea acestui eveniment caritabil. Aceștia au pictat peste 100 de dovlecei roz, creând opere de artă unice și pline de culoare. Este o muncă migăloasă, cu siguranță, dar cu un impact mare. Fiecare dovleac unic vopsit va fi un simbol de speranță și reziliență pentru cei care trec prin această luptă cu cancerul. Încercăm și în acest fel să aducem lumină și speranță în viața pacienților noștri, într-o seară plină de culori și bunătate”, spune Șerban Negru, președintele Asociației OncoHelp-Centrul de Oncologie OncoHelp.

Participanții la Balul „Dovleacul Roz” au ocazia să se bucure de muzică live și expoziții de artă într-o atmosferă plină de solidaritate și generozitate.

Ne bucurăm, în fiecare an, sa fim parte a povestii “Dovleacul roz” organizata de Asociația OncoHelp. Copiii lucrează cu multă plăcere la decorarea dovlecilor roz aceștia devenind mici opere de artă purtând gândurile si sentimentele micilor artiști. Proiectul reprezintă și un mijloc de educare, informare si conștientizare și în familiile noastre, ale profesorilor și în cele ale copiilor, asupra importanței prevenției cancerului de sân”, spune Ariana Țuțuraș- Liceul de Arte Plastice Timișoara

„Dovleacului Roz” este o manifestare a solidarității, a empatiei și a comunității venită în sprijinul celor care au nevoie de ajutor. Participarea și contribuția la acest eveniment pot face o diferență reală în viața celor care luptă cu cancerul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.