Skip to main content

Gabriel Liiceanu, scriitor şi filosof, te invită la o conferinţă de excepţie, la UVT! Înscrie-te şi tu! Accesul este gratuit

Gabriel Liiceanu, gânditor de excepție și un filosof contemporan de prestigiu va conferenţia la Timişoara, în cadrul programului cultural „LA UVT, Cultura este Capitală”.

Evenimentul „Ce ne facem cu specia umană. Este oare cu putință conviețuirea?”, va avea loc pe data de 25 aprilie 2023, la ora 17:00, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara și va fi moderat de criticul literar Mircea Mihăieș.

„Împreună cu Gabriel Liiceanu, vom explora idei provocatoare și inovatoare despre modul în care putem conviețui armonios în lumea noastră complexă și în continuă schimbare. Vă invităm să vă alăturați nouă într-un dialog intelectual captivant, care ne va provoca gândirea și ne va îmbogăți perspectiva asupra lumii în care trăim”, transmite UVT.

Conferinţa este deschisă întregii comunități, iar intrarea este gratuită.

Însă, cei interesaţi trebuie să confirme prezența AICI, iar mai multe detalii cu privire la acest eveniment se găsesc pe pagina de Facebook UVT sau Instagram UVT, dar și pagina Facebook „La UVT, Cultura este Capitală”.

Evenimentul face parte din programul cultural „La UVT, Cultura este Capitală”, inclus în Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, teritoriul Oameni, stația Reflecții, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte și Consiliul Județean Timiș.

Eveniment organizat cu sprijinul CTP.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Compania Retim, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor săi informații referitoare la programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sărbătoare legală „Rusalii”.
Primăria Timișoara anunță închiderea traficului rutier, în mai multe zone ale orașului, pentru continuarea lucrărilor de întreținere și reparare a  drumurilor, precum și a rețelelor de apă și canalizare.
Din dorința de a-i familiariza pe liceeni cu viața de student, de a-i ajuta pentru o mai bună orientare în carieră, de a reduce rata abandonului universitar, ligile studențești din Universitatea Politehnica Timișoara îi provoacă pe elevi să participe la două tabere de vară organizate în cadrul UPT, unde vor avea ocazia de a avea […]