Skip to main content

Gabriel Liiceanu, scriitor şi filosof, te invită la o conferinţă de excepţie, la UVT! Înscrie-te şi tu! Accesul este gratuit

Gabriel Liiceanu, gânditor de excepție și un filosof contemporan de prestigiu va conferenţia la Timişoara, în cadrul programului cultural „LA UVT, Cultura este Capitală”.

Evenimentul „Ce ne facem cu specia umană. Este oare cu putință conviețuirea?”, va avea loc pe data de 25 aprilie 2023, la ora 17:00, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara și va fi moderat de criticul literar Mircea Mihăieș.

„Împreună cu Gabriel Liiceanu, vom explora idei provocatoare și inovatoare despre modul în care putem conviețui armonios în lumea noastră complexă și în continuă schimbare. Vă invităm să vă alăturați nouă într-un dialog intelectual captivant, care ne va provoca gândirea și ne va îmbogăți perspectiva asupra lumii în care trăim”, transmite UVT.

Conferinţa este deschisă întregii comunități, iar intrarea este gratuită.

Însă, cei interesaţi trebuie să confirme prezența AICI, iar mai multe detalii cu privire la acest eveniment se găsesc pe pagina de Facebook UVT sau Instagram UVT, dar și pagina Facebook „La UVT, Cultura este Capitală”.

Evenimentul face parte din programul cultural „La UVT, Cultura este Capitală”, inclus în Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, teritoriul Oameni, stația Reflecții, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte și Consiliul Județean Timiș.

Eveniment organizat cu sprijinul CTP.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.