Skip to main content

Fritz anunță că a recuperat încă un teren! O parcare privată ilegală, de lângă Badea Cârțan, revine în patrimoniul orașului!

Un teren al municipalității, folosit drept parcare privată, a revenit în patrimoniul orașului, spune primarul Dominic Fritz.

Este vorba despre un teren de peste 500 mp, din apropierea Pieței Badea Cârțan, care a fost acaparat de proprietarul casei din apropiere. Mai exact, acesta a îngrădit terenul respectiv și cerea bani celor care aveau nevoie să-și lase undeva mașina ca să își facă cumpărăturile la piață.

Municipalitatea a dărâmat gardurile, iar acum urmează să amenajare pe locația respectivă noi locuri de parcare, care cel mai probabil vor intra în sistemul Timpark.

Știți parcarea îngrădită, ”privată”, pe lângă piața din Badea Cărțan? E de fapt domeniu public. Am intrat cu buldozerul, am dărâmat gardurile și acum suntem cu echipele SDM și amenajăm locuri de parcare pentru toată lumea (…) Facem muncă de detectiv, luăm dosar cu dosar și facem dreptate. Recuperăm nu doar terenuri, ci și demnitatea orașului. Timișoara a intrat într-o nouă eră, în care furtul nu mai e normalitatea și clanurile nu mai pot să <te cumpăr și pe tine>”, a spus primarul Dominic Fritz.

Reprezentanții municipalității spun că în câteva zile pe terenul de lângă Badea Cârțan, cei care vin la piață sau la biserică, vor avea noi locuri de parcare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.