Skip to main content

FOTO&VIDEO Câinii polițiști au făcut spectacol de Ziua Poliției, la Timișoara! Au fost admirați de sute de copii, care au asistat și la demonstrațiile mascaților

Demonstrații cu focuri de armă, demonstrații cu câini, demonstrații ale mascaților și prezentarea tehnicii din dotarea polițiștilor! Acestea au fost ingredientele zilei care a marcat aniversarea Poliției Române la Timișoara.

Sute de copiii au asistat în această dimineață la o demonstrație spectaculoasă din partea polițiștilor.

Oamenii legii le-au arătat oaspeților cum intervin în cazul unei infracțiuni de tâlhărie, iar cei prezenți au fost de-a dreptul fascinați.

Copiii au fost extrem de încântați de câinii polițiști, dar și de exercițiul demonstrativ care a constat în prinderea unor infractori care aveau asupra lor arme albe și arme de foc.

Totodată, au fost expuse autospecialele din dotarea Serviciului Rutier, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Criminalistic, Biroului pentru Protecția Animalelor, Serviciului de Acţiuni Speciale și Centrului de Reținere și Arestare Preventivă.

Alături de vizitatori au fost și polițiștii Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității și cei ai Biroului Siguranță Școlară, care le-au oferit materiale informativ-preventive și sfaturi utile astfel încât sa nu devină victime ale unor infracțiuni.

Micuții au primit din partea polițiștilor rutieri câte o Legitimație de polițist rutier pentru o zi, aceștia fiind entuziasmați de cadoul primit.

Demostrațiile polițiștilor din Timiș au marcat 201 de ani de la înființarea Poliției Române.

Ziua Poliției Române este sărbătorită în fiecare an, în data de 25 martie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.