Skip to main content

FOTO Ziua Armatei, marcată în avans la Timișoara, printr-o competiție de tir! Vezi aici câștigătorii!

Brigada 18 Cercetare și Supraveghere ”Decebal” a început manifestările dedicate Zilei Armatei Române, sărbătorită în fiecare an în data de 25 octombrie.

Astăzi a avut loc Cupa Instituțiilor la Tir. Astfel la Poligonul de la Chișoda s-au reunit structuri din subordinea Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne, dar și reprezentanți ai presei.

Activitatea de astăzi se înscrie într-un şir de activităţi pe care noi le organizăm în preajma zilei de 25 octombrie, când sărbătorim Ziua Armatei României. Astăzi a fost o activitate de tir, Cupa Presei la tir şi Cupa instituţiilor la tir, în zilele precedente am avut activităţi sportive, am avut un cros interinstituţional de 7 kilometri, am avut fotbal, am avut jocuri sportive, urmează ca sâmbătă să primim Ştafeta Invictus, pe care duminică o vom preda mai departe. Şi, bineînţeles, îi aşteptăm pe timişoreni, pe data de 25 octombrie, în Piaţa Libertăţii, la o ceremonie militară, pe care o dedicăm Zilei Armatei României. Tot atunci, la ora 9:30, vom depune coroane la Cimitirul Eroilor. Aşadar, nu este o activitate singulară şi are ca scop de a aduce împreună, atât jurnalişti din Timişoara cât şi reprezentanţi ai celorlalte instituții. Este o ocazie în care am trecut un pic de canoanele acestea militare, rigide”, a declarat Virgil Nicu Florescu, comandant – Brigada 18 Cercetare și Supraveghere ”Decebal”.

Cei mai buni trăgători au fost jandarmii, dar și polițiștii de frontieră, care au urcat pe podium:

Locul 1 – Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Timiş
Locul II – Gruparea Mobilă de Jandarmi
Locul III – Poliţia de Frontieră Timişoara

Și jurnaliștii s-au întrecut la Cupa Presei la Tir. La categoria fete s-au clasat pe primele trei poziții:

Locul 1 – Livia Fartuşnic – Pro Patria
Locul 2 – Violeta Ghimboaşă – Sursa de Vest
Locul 3 – Cerasela Miu – Qub TV

La categoria băieți, au urcat pe podium următorii:

Locul 1 – Daniel Scripcariu – Qub TV
Locul 2 – Victor Rada – Qub TV
Locul 3 – Robert Constantin – Qub TV

Pe podium, la categoria fete, a urcat și colega noastră de la sursadevest.ro, care a obținut locul doi.

Sunt extrem de bucuroasă pentru că am reușit să urc din nou pe podium, la fel cum am făcut-o și anul trecut, când am participat pentru prima dată la această competiție. Sunt mândră că am reușit să mă autodepăşesc şi să obţin locul 2, mai ales că evenimentul acesta este singurul în care am ocazia să trag cu arma. Le mulţumesc organizatorilor, atât în numele meu cât şi al colegilor, pentru ocazia pe care ne-o oferă ca, dincolo de competiţia în sine, să socializăm, să aflăm mai multe despre Armată, într-un cadru informal şi să descoperim, până la urmă, o mică parte din ceea ce înseamnă să fii militar profesionist”, a declarat Violeta Ghimboaşă, redactor sursadevest.ro.

Brigada 18 Cercetare și Supraveghere ”Decebal” organizează în această perioadă o serie de evenimente, menite să marcheze Ziua Armatei.

În fiecare an, la 25 octombrie, este sărbătorită Ziua Armatei României instituită prin Decretul nr. 381 din 1 octombrie 1959.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.