Skip to main content

FOTO Șofer încarcerat, după ce a intrat cu mașina în parapetul metalic ce delimita partea carosabilă!

Intervenție a pompierilor de la descarcerare, în urma unui accident! Un șofer a rămas blocat, după ce a intrat cu mașina într-un parapet metalic de pe marginea drumului.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp în județul Hunedoara, la intrare în municipiul Brad, dinspre Deva.

Șoferul, un bărbat de 65 de ani, a fost rănit și transportat ulterior la spital. În timpul intervenției traficul a fost blocat pe un sens de circulație.

Salvatorii Secției de Pompieri Brad au intervenit de urgență, astăzi, la un accident rutier care a avut loc pe DN 76, la intrarea în municipiul Brad, dinspre Deva, în zona viaductului de la intrarea în oraș. Accidentul, survenit în urma impactului autoturismului cu un element de construcție aflat în afara părții carosabile, a cauzat rănirea conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 65 de ani, care a rămas încarcerat. La fața locului au fost mobilizate un echipaj cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță cu un echipaj SMURD care au extras victima din autovehicul”, transmite ISU Hunedoara.

Conform primelor informații, șoferul autoturismului avea un traumatism toracic și suspiciune de fractură a bazinului, astfel că au transportat victima la spitalul din Brad pentru investigații suplimentare și asistență medicală de specialitate.

Totodată, pompierii au asigurat și măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor care ar fi putut izbucni în orice moment.

Polițiștii hunedoreni au deschis o anchetă în acest sens.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.