Skip to main content

FOTO Oferte pentru cei care se gândesc să-și redecoreze casa sau grădina! S-a deschis Expo Mobila Timișoara

Dacă te-ai gândit să îți  redecorezi casa sau pur și simplu ești pasionat de designul interior și vrei să afli ultimele tendințe, Expo Mobila Timișoara este locul pe care trebuie să îl vizitezi.

Începând de astăzi și până duminică, Centrul Regional de Afaceri din Timișoara este locul în care producători din țară, dar și din străinătate își prezintă ofertele și vin cu promoții de neratat.

Evenimentul reunește un număr important de producători români, din Arad, Satu Mare, Cluj-Napoca, Timișoara și județul Timiș, dar și din Republica Moldova, Turcia și Spania, alături de importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

Prezentă pentru a treia oară în expoziție, reprezentanța unei firme producătoare din Spania expune spre vânzare o multitudine de modele de fotolii, canapele și colțare modulare care au incorporate cele mai noi tehnologii smart, cu control din telecomandă și aplicație, acordând reduceri generoase de până la 50%.

Este prima ediție de anul acesta a Expo Mobila Timișoara. Astăzi am deschis evenimentul organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Anul acesta expoziția vine cu o gamă extrem de bogată și variată de piese de mobilier, accesorii și decorațiuni. La această ediție participă producători și companii importante din întreaga țară, dar și din străinătate. Este foarte important să vă spun că toți ce prezenți la expoziție s-au pregătit cu promoții mari. Avem reduceri foarte mari doar pe perioada expoziției, mergând până la 50, chiar 60% la anumite produse. Cei care ne trec pragul pot să își personalizeze singuri designul și modelul pe care și-l doresc, pentru că avem această posibilitate în expoziție”, spune Roxana Bonchiș, organizatorul Expo Mobila Timișoara.

Prima ediție a EXPO MOBILA TIMIȘOARA prezintă întreaga varietate de piese de mobilier pentru apartament, casă la curte sau birou – multe unicate, de la mobilierul clasic la cel modern, cu accent pe multiplele posibilități de decorare, paturi și saltele cu funcționalități îmbunătățite pentru un somn odihnitor, cât și o multitudine de canapele în tendințele anului.

Publicul larg și cel profesionist – arhitecţi de interior, designeri de mobilier, vor avea multe motive care să le trezească interesul pentru EXPO MOBILA TIMIȘOARA: zeci de stiluri (clasic, modern) și variate tipuri de modele și design; preţuri de producător potrivite pentru toate bugetele; consiliere pentru alegerea celor mai bune piese de mobilier; achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale.

Pe întreaga perioadă a EXPO MOBILA TIMISOARA, vor avea loc campanii promoționale și se vor acorda discount-uri importante.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00, iar intrarea este liberă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.