Skip to main content

FOTO Nesimțire fără margini! Parcările de pe drumurile naționale, transformate în gropi de gunoi

Canapele, cauciucuri, cartoane dar și saci cu deșeuri menajare, abandonate în parcările din vestul țării.

DRDP Timișoara a făcut publice poze cu parcările transformate în adevărate gropi de gunoi.

Problema este una veche, iar autoritățile au amplasat în refugii, containere de colectare selectivă, însă acestea sunt umplute cu deșeuri aruncate la voia întâmplării, iar pe lângă ele tronează munți de gunoaie.

Acum, reprezentanții DRDP spun că vor monta și camere de supraveghere în parcările de pe marginea drumului.

Indolența oamenilor, lipsa educației ecologice, a dezinteresului față de mediul înconjurător, coroborate cu lipsa contractelor de salubrizare în localitățile rurale fac ca depozitarea în parcările de pe drumurile naționale a deșeurilor provenite din gospodării să fie un fenomen de nestăpânit. Deșeurile continuă să fie aruncate abuziv mai ales în parcările unde au fost amplasate containere de colectare selectivă, în ciuda apelurilor repetate la responsabilitate, decență, bun simț și bună creștere. În perioada următoare, în aceste parcări vor fi montate camere de supraveghere. Sperăm ca aceste camere să nu cadă pe mâna altui fenomen cu care ne-am mai confruntat: furtul… Parcările NU sunt locuri de depozitare a gunoaielor menajere, a mobilierului uzat sau a obiectelor electrocasnice! Drumul NU este coș de gunoi!”, transmit reprezentanții DRDP Timișoara

Cei care sunt prinși că abandonează deșeuri pe marginea drumului riscă amenzi de până la 6.000 de lei, dar și confiscarea mijlocului de transport.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.