Skip to main content

FOTO Mizerie de nedescris și produse expirate! Restaurante și magazine închise, de OPC! Au fost verificate zeci de firme din zonele turistice din Banat

Inspectorii OPC au verificat mai multe firme din zonele turistice ale Banatului! Au dat sute de amenzi și au fost închise mai multe restaurante și magazine.

În perioada 5-19 decembrie au fost verificați operatorii economici din toată zona dintre Băile Herculane -Muntele Mic – Semenic – Caransebeș. În total vorbim despre 165 de operatori economici care își desfășoară activitatea în toate zonele menționate.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate mai multe sancțiuni. Este vorba despre 318 amenzi contravenționale în valoare totală de peste 1,1 milioane lei, 44 de avertismente și au fost oprite definitiv de la comercializare produse neconforme, în valoare de aproximativ 97.000 lei.

Totodată a fost dispusă oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor, pentru 35 de operatori economici.

Pentru unii dintre operatorii economici a căror prestare a serviciilor a fost oprită temporar, a fost propusă închiderea unității, pe diferite intervale de timp, sau chiar închiderea definitivă a locației. Aceștia sunt:

⦁ Ideal Creativ Concept SRL – restaurant, Băile Herculane (propunere de închidere definitivă)
⦁ Crema Cafe & Lounge SRL – restaurant, Caransebeș (propunere de închidere temporară pe o perioadă cuprinsă între 6 și 12 luni)
⦁ II Ștefan Mioara – magazin mixt, Topleț, județul Caraș Severin (propunere de închidere temporară pe o perioadă de până la 6 luni)
⦁ Compact Trust SRL – restaurant, Slatina Timiș, județul Caraș Severin (propunere de închidere temporară pe o perioadă de până la 6 luni)
⦁ La Ceaunu Piatra Scrisă SRL – restaurant, Armeniș, județul Caraș Severin, (propunere de închidere temporară pe o perioadă de până la 6 luni).

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.