Skip to main content

FOTO Mizerie de nedescris și produse expirate! Restaurante și magazine închise, de OPC! Au fost verificate zeci de firme din zonele turistice din Banat

Inspectorii OPC au verificat mai multe firme din zonele turistice ale Banatului! Au dat sute de amenzi și au fost închise mai multe restaurante și magazine.

În perioada 5-19 decembrie au fost verificați operatorii economici din toată zona dintre Băile Herculane -Muntele Mic – Semenic – Caransebeș. În total vorbim despre 165 de operatori economici care își desfășoară activitatea în toate zonele menționate.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate mai multe sancțiuni. Este vorba despre 318 amenzi contravenționale în valoare totală de peste 1,1 milioane lei, 44 de avertismente și au fost oprite definitiv de la comercializare produse neconforme, în valoare de aproximativ 97.000 lei.

Totodată a fost dispusă oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor, pentru 35 de operatori economici.

Pentru unii dintre operatorii economici a căror prestare a serviciilor a fost oprită temporar, a fost propusă închiderea unității, pe diferite intervale de timp, sau chiar închiderea definitivă a locației. Aceștia sunt:

⦁ Ideal Creativ Concept SRL – restaurant, Băile Herculane (propunere de închidere definitivă)
⦁ Crema Cafe & Lounge SRL – restaurant, Caransebeș (propunere de închidere temporară pe o perioadă cuprinsă între 6 și 12 luni)
⦁ II Ștefan Mioara – magazin mixt, Topleț, județul Caraș Severin (propunere de închidere temporară pe o perioadă de până la 6 luni)
⦁ Compact Trust SRL – restaurant, Slatina Timiș, județul Caraș Severin (propunere de închidere temporară pe o perioadă de până la 6 luni)
⦁ La Ceaunu Piatra Scrisă SRL – restaurant, Armeniș, județul Caraș Severin, (propunere de închidere temporară pe o perioadă de până la 6 luni).

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.