FOTO Inspectorii OPC au oprit activitatea Kaufland Grill de pe Gheorghe Lazăr și au aplicat două amenzi în valoarea totală de 45.000 de lei!

Inspectorii de la Protecția Consumatorului continuă controalele la agenții economici din Timișoara și județ! Reprezentanții OPC au sancționat de această dată magazinul Kaufland de pe strada Gheorghe Lazăr, pentru diverse abateri, iar serviciile de grill au fost sistate din cauza mizeriei descoperite.

CITEȘTE ȘI: Sistem inteligent de iluminat public în Parcul Botanic! Lucrările de implementare încep în scurt timp

Din păcate unii operatori economici nu au înțeles că siguranța și drepturile consumatorilor NU se negociază. Mizeria și produsele expirate/depozitate incorect NU au nici o justificare. Este inacceptabil ce am găsit. Să știți că absolut toți operatorii economici care au fost închiși au avut abateri serioase, totodată pe toți cei redeschiși îi recomand cu încredere. În linia strategiei de lucru a ANPC revenim la reverificare în maximum 6 luni la toți operatorii la care am constatat abateri”, spune Alin M. Gubandru, comisar șef CJPC Timiș.

De data aceasta, reprezentanții OPC au găsit o serie de nereguli la magazinul Kaufland de pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara, inclusiv zona grill.

Printre neregulile constatate se numără: vitrine nefuncționale, neigienizate corespunzător, elemente desfăcute, părți lipsă, produse cu ambalaje deteriorate.

CITEȘTE ȘI: Durere fără margini, pentru familia unui băiat! Copilul a murit înecat!

Inspectorii OPC au dat două amenzi în valoare totală de 45.000 lei și au dispus oprirea temporară a prestării serviciilor la Grill Kaufland – Gheorghe Lazăr.

Acțiunile de verificare ale Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timișvor continua și în perioada următoare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.