Skip to main content

FOTO: Imagini cu ororile comise de ruşi, în Ucraina! Ce au găsit anchetatorii, într-o cameră de tortură?

Războiul din Ucraina durează de mai bine de 7 luni, iar ucrainenii continuă contraofensiva în zonele ocupate de armata lui Putin.

Recâştigă terenul cucerit de ruşi, însă descoperirile pe care fac în localităţile eliberate sunt de-a dreptul îngrozitoare.

CITEŞTE ŞI: Caz învăluit în mister! Un bunicuţ a ieşit să îşi plimbe câinele şi a apărut a doua zi

Au găsit mai multe gropi comune, dar şi camere de tortură din care au ridicat probe care demonstrează cruzimea cu care au acţionat soldaţii din Federaţie.

Cea mai recentă astfel de cameră a fost găsită în Pisky-Radkivski, din regiunea Harkov, unde anchetatorii au descoperit o cutie plină cu dinţi din aur, dar şi cu implanturi dentare.

„Au fost raportate torturi precum oameni  îngropaţi de vii sau puşi să inhaleze fumul degajat de la un covor în flăcări. A fost găsită și o cutie cu implanturi dentare rupte”,a scris pe twitter, Anton Gheraşcenko, consilier al ministrului de Interne al Ucrainei.

În alte locuri de tortură, anchetatorii au găsit şi scaune electrice improvizate.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.