FOTO: El este agresorul de la cinema! Ce spune directorul Spitalului de Psihiatrie Jebel despre individul care a înjunghiat doi oameni?

Alexandru Olariu, în vârstă de 36 de ani, a înjughiat doi spectatori în sala de cinematograf, în timp ce rula filmul Pisica Verde.

Victimele sunt Raul Daniel Andrici, unul dintre actorii peliculei, şi vărul său, iar atacatorul este juristul Spitalului de Psihiatrie Jebel.

CITEŞTE ŞI: Protocol între PSD Timiș și UNPR Timiș, pentru alegerile prezidențiale

OLARIU ALEXANDRU03

“El este angajatul nostru anul 2008, iar până acum nu a avut abateri disciplinare şi nici nu a creat alt gen de probleme. Este regretabil ce s-a întâmplat, iar noi dezaprobăm astfel de fapte. Tocmai de aceea vom constitui o comisie de disciplină şi vom stabili ce măsuri vom lua. Astăzi nu s-a prezentat la lucru, aşa că figurează ca fiind absent (…) Nu m-am aşteptat să facă vreodată aşa ceva, mai ales că el trebuie să apere oamenii cu probleme. Săptămâna trecută a avut câteva zile libere, pentru că i-a murit tatăl. Ieri a revenit la lucru şi l-am văzut cam abătut, dar am crezut că este afectat de ceea ce s-a întâmplat. Nu l-am văzut niciodată cu cuţit la el, însă la noi, la intrarea în spital toată lumea este verificată”, a declarat managerul Spitalului de Psihiatrie Jebel, Vidosav Mihajlovic.

În prezent, atacatorul este în Arestul IPJ Timiş, fiind reţinut pentru 24 de ore.

OLARIU ALEXANDRU01

El este acuzat de loviri şi alte violenţe, tulburarea ordini şi liniştii publice şi port şi folosire fără drept de obiecte periculoase.

CITEŞTE ŞI: Alertă la frontieră! A fost depistat un grup de migranţi care erau călăuziţi de trei bărbaţi

În această după amiază, Alexandru Olariu urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

OLARIU ALEXANDRU02

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Ambulanță în misiune, implicată într-un accident rutier!

O ambulanță aflată în misiune, implicată într-un accident rutier! Asistenta a fost rănită și a ajuns la spital.

Magistrala Verde – Calea Șagului intră în proiectare! Cea mai aglomerată stradă din sudul orașului va fi complet transformată

S-a încheiat licitația pentru achiziționarea serviciilor de proiectare a magistralei verzi – Calea Șagului.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.