Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Alertă la frontieră! A fost depistat un grup de migranţi care erau călăuziţi de trei bărbaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-a dat alarma, în miez de noapte, în zona localităţilor de frontieră Oraviţa şi Moraviţa, unde a fost descoperit un grup de migranţi.

Poliţiştii de frontieră au monitorizat persoanele respective, până în momentul în care au observat că acestea intenţionau să urce într-un autoturism staţionat, care îi aştepta.

CITEŞTE ŞI: Eveniment premieră în sistemului cameral din România! CCIAT organizează un Forum Internațional de Afaceri

“Imediat, colegii noştri au intervenit, iar persoanele respective au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări. În urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că grupul era format din 11 cetăţeni turci şi doi cetăţeni afgani, dintre care 10 adulţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani şi trei minori cu vârste cuprinse între 2 şi 10 ani,  iar şoferul autoturismului staţionat este un cetăţean român în vârstă de 19 ani”, transmite Poliţia de frontieră Timişoara.

La audieri, cetăţenii turci au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia, pe jos, cu ajutorul celor doi bărbaţi afgani, urmând a fi preluaţi de cetăţeanul român.

Cu toţii intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei cu ajutorul acestuia din urmă.

CITEŞTE ŞI: Sinucidere la hotel! Un cetăţean german şi-a tăiat venele, în cabina de duş, din cauza şefului!

Cele 11 persoane de naţionalitate turcă sunt cercetate acum pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat, iar şoferul autoturismului şi cei doi cetăţeni afgani pentru trafic de migranţi.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login