Skip to main content

FOTO Carambol pe autostrada A1! Un tir și patru mașini au fost implicate

Accident în lanț pe autostrada A1, în apropiere de Margina! Un tir și patru mașini au fost implicate.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare. Înainte însă, de sosirea acestora, trei pompieri care se îndreptau spre București și se aflau în zonă au intervenit pentru acordarea primului ajutor.

11 persoane dintre care și un copil au fost implicate în accident. O singură femeie a avut însă nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta a fost transportată la Spitalul din Făget.

La ora 13:11 am fost solicitați să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor în urma unui accident rutier produs pe A1 km 428 (ieșire la Margina). A fost alertată Stația de Pompieri Făget și trimiși la locul intervenției 8 subofițeri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. În accidentul rutier au fost implicate 1 autotren și 4 autoturisme, cu 11 persoane, dintre care, 10 adulți și un minor. În urma evenimentului, o persoană de sex feminin a fost transportată de ambulanța SMURD către Spitalul orășenesc Făget”, transmite ISU Banat.

Polițiștii timișeni au început o anchetă în acest caz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.