Skip to main content

Fostul secretar ALDE Timiș, Gabriel Toie, s-a înscris în Forța Națională!

Fostul secretar ALDE Timiș, Gabriel Toie, s-a înscris, astăzi, în Forța Națională!

”Pentru că în ultimii 30 de ani clasa politică a promovat doar interesele altora și a sfidat total interesul național, e timpul ca cei care conștientizează acest lucru să înceapă să se trezească și să se unească într-un singur simț! Am uitat ce înseamnă simbolurile tricolorului, ne pozăm mândri cu steagurile altor țări, dar, când vine vorba de România, am ajuns să ne fie rușine să ne promovăm valorile și tradițiile. Pentru a se promova, alte popoare fac povești atractive din lucruri minore  iar noi nu exploatăm nici măcar 10% din potențialul nostru. De parcă am încerca să ștergem cu buretele istoria în loc să ne mândrim cu ea. România este despre tine, despre ei, despre noi toți cei care vrem să ne implicăm și putem forma o forță națională care să unească puterea românilor”, spune Gabriel Toie. 

Această nouă platformă politică se arată a fi mai solidă față de multele încercări naționaliste proiectate în mai multe partide din România. Forța Națională va avea succes pentru că este o platformă  care promovează valorile și tradițiile naționale și protejează cetățenii români și drepturile lor. Atipic partidelor naționaliste de până acum, Forța Națională a înțeles foarte bine că într-o Europă unită, fiecare are specificul lui, iar obiectivul nu este acela de a marginaliza minoritățile naționale ci de a crea un cadru de bună funcționare a tuturor cetățenilor români. Forța Națională ține cont de valorile și principiile pe baza cărora s-a înființat Uniunea Europeană și anume susținerea valorilor naționale specifice fiecărui stat într-o Europă Unită.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.