Skip to main content

Florin Bolbos revine în funcţia de adjunct al Inspectoratului de Poliţie Timiş!

După 8 ani de procese, Florin Bolbos a fost astăzi reînvestit în funcţia pe care a pierdut-o în 2015, ca urmare a dosarului deschis de procurorii DNA.

Atunci, conducerea Inspectoratului de Poliţie Timiş, primarul din Recaş, secretarul general al PSD Timiş şi alţi 12 suspecţi au fost acuzaţi de acte de corupţie, hărţuire, abuz în serviciu şi uzurparea funcţiei, pentru că ar fi contribuit la mutarea abuzivă a unui polițist din Recaș la Lugoj.

CITEŞTE ŞI: Lăudat la Bruxelles, îngropat la Timişoara! Cum aruncă Fritz, la gunoi, unul dintre cele mai apreciate proiecte ale oraşului?

După ani întregi de cercetări şi procese, în decembrie 2022, magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-au achitat pe toţi.

Odată primită şi comunicarea oficială în acest caz, şeful IGPR l-a repus pe Florin Bolbos în funcţia de adjunct al IPJ Timiş.

„La data de 31.01.2023, prin dispoziția Inspectorului General, domnul Comisar Șef de Poliție Bolbos Florin Mircea a fost reinvestit în funcția de adjunct al Inspectorului Șef al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, transmite IPJ Timiş.

CITEŞTE ŞI: Rezultate dezastruoase în urma recensământului! Timişoara, în cădere liberă! A pierdut aproape 70.000 de locuitori

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.