Skip to main content

Flight Festival revine la Timișoara şi în acest an! Când şi unde vor avea loc concertele?

Unul dintre cele mai îndrăgite evenimente muzicale organizate în oraşul de pe Bega va avea loc şi în acest an, doar că organizatorii anunţă că locaţia va fi alta decât cea cu care erau obişnuiţi festivalierii.

Flight Festival, care va avea loc în perioada 21-23 iunie 2024, se va desfăşura pe malul lacului din incinta Muzeului Satului Bănățean.

Organizatorii au pregătit concerte cu numeroși artiști cunoscuți, ale căror nume urmează să fie dezvăluite, instalații impresionante de lumini, dar și zone de relaxare, unde participanții își pot trage suflul și să-și reîncarce bateriile pentru activitățile următoare.

Conceptul pentru acest festival va fi o combinație între viitor și trecut, care să ancoreze privitorii în prezent.

De asemenea, organizatorii promit că vor aduce o lume fascinantă, plină de creativitate și libertate, dar şi un spectacol extraordinar pe cer, care va completa experiența plină de magie.  

Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic AICI, la magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay.

Plata online poate fi efectuată cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura Vodafone sau Orange sau prin Fan Courier în orice colț al țării.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.