Skip to main content

Cozi uriaşe, în faţa Muzeului de Artă din Timişoara! Sunt ultimele zile în care poate fi vizitată expoziţia marelui sculptor Constantin Brâncuși

Expoziția fenomen a lui Constantin Brâncuși se apropie de final. Cu doar trei zile înainte de finalul acesteia, oamenii se îngrămădesc și așteaptă ore întregi la cozi interminabile pentru a prinde un bilet către faimoasele opere ale celebrului sculptor român.

De la începutul expoziției s-au vândut peste 100.000 de bilete. Deși organizatorii au anunțat că biletele online s-au epuizat, aceștia au pus la vânzare zilnic 360 de bilete la ghișeu.

Timișorenii, dar și oameni din toate colțurile țării, așteaptă încă de dimineață, în fața Muzeului de Artă din Timișoara, cu gândul că vor prinde un bilet din cele puse la dispoziție și vor putea vizita expoziția sculptorului înainte ca aceasta să se încheie.

Expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale” găzduiește câteva dintre cele mai cunoscute opere ale artistului, printre care se numără „Măiastra”, „Piatra de hotar”, și „Pasărea în văzduh”.

Cei care nu au vizitat până în acest moment expoziția Brâncuși, mai au o șansă înainte ca aceasta să ajungă la sfârșit, pe 28 ianuarie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.