Skip to main content

Flashmob de dans popular, dans modern și balet, ateliere de pictură, de olărit, expoziții și spectacole de Ziua Porților Deschise la Școala de Arte Timișoara!

Școala de Arte Timișoara își deschide porțile, astfel că cei curioși pot afla mai multe informații despre întreaga activitate.

Organizatorii au pregătit cu această ocazie un flashmob de dans popular, dans modern și balet, ateliere de pictură, de olărit, de creație vestimentară, expoziții, tururi expoziționale ghidate, spectacole de muzică ușoară, clasică și populară, dar și un seminar de cultură și artă cu invitați speciali.

Ziua Porților Deschise are loc în data de 10 mai, începând cu ora 17:00. Toate specializările artistice ale școlii vin în întâmpinarea publicului cu un captivant caleidoscop de activități de la flashmob, la ateliere de arte vizuale, spectacole și expoziții.

Plecând de la noțiunea de ESENȚĂ a artei conceptuale a lui Yves Klein și de la conceptul că fiecare dintre noi suntem, prin definiție, esențe, am pregătit pentru ziua de 10 mai un eveniment aparte în care ne propunem deschiderea porților cunoașterii, fanteziei, convivialității,  dar și ale casei noastre, Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, dezvăluie Georgiana Necșa, coordonatoarea Școlii de Arte. Școala de Arte Timișoara, o școală a sufletului plăsmuit din arte și modelat prin puterea educației de calitate, a pregătit pentru această dată o mulțime de surprize”, transmit organizatorii.

Așadar, vineri 10 mai, începând cu ora 17:00, se vor desfășura concomitent două Flashmob-uri  (în Piața Unirii și în Piața Libertății), acolo unde Ansamblul Profesionist Banatul și cursanții Școlii de Arte Timișoara, trupa CHIC DANCE, vor veni în pași de dans spre sediul nostru, Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, str. E.Ungureanu, nr 1. Aici se vor desfășura ateliere de creație, pictură, olărit, design vestimentar. Tot în fața instituției va avea loc un spectacol inedit al Școlii de Arte Timișoara, în care vor fi implicați cursanții și profesorii școlii, de la toate specializările.

Începând cu ora 18:30 va avea loc un tur ghidat al expoziției cursanților de la secțiile de arte vizuale (pictură, fotografie, sculptură și meșteșuguri).

Evenimentul va culmina la ora 19:30, în Sala Festivă a Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu seminarul de cultură și artă – REPERE, avându-i ca invitați pe Iuliana Tudor și Mihai Morar.

Accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.