Skip to main content

Bărbatul din Timiș care și-a dat foc înainte de Paște, în fața soției și a fiului său, a murit pe patul de spital!

Bărbatul care și-a dat foc, chiar înainte de Paște, sub ochii îngroziți ai soției și ai fiului său, a murit astăzi la spital.

Bărbatul din Giarmata Vii s-a dus sâmbără în grădina din spatele casei și și-a dat foc. Fiul său și un nepot, ambii în vârstă de 17 ani au văzut totul și au aruncat imediat apă pe bărbat pentru a stinge focul. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital cu arsuri de gradul 2 și 3, pe mai bine de 60% din suprafața corporală.

Medicii s-au chinuit să-l țină în viață, însă din păcate, băbatul de 53 de ani a decedat astăzi.

Polițiștii timișeni au deschis o anchetă în acest caz, însă deocamdată nu se știe ce l-a împins pe om să recurgă la acest gest extrem, însă cei care îl cunosc spun că era abătut în ultima vreme.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.