Skip to main content

Flăcări uriașe, izbucnite în miez de noapte, la un adăpost de animale! Pompierii s-au luptat ore întregi pentru a lichida incendiul și pentru a evita o explozie

Mobilizare de forțe a pompierilor, chemați să stingă un incendiu violent, izbucnit la un adăpost de animale, care amenința să se extindă. Misiunea a fost cu atât mai dificilă, întrucât exista riscul unei explozii.

Incendiul a izbucnit la un adăpost de animale din localitatea Păușa, comuna Nojorid, județul Bihor, unde mai multe echipaje de intervenție au ajuns de urgență.

La sosirea pompierilor, flăcări uriaşe învăluiau o magazie aflată în imediata vecinătate a ţarcurilor cu câini şi a unei rulote în care erau mai multe butelii.

„În jurul orei 03.40, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea au intervenit, cu două autospeciale de  lucru cu apă și spumă și o autospecială tip ABROLL, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Păușa, comuna Nojorid, la un adăpost de animale aparținând unei organizații non-profit, care oferă îngrijire veterinară, adăpost și hrană animalelor fără stăpân. În momentul sosirii forțelor de intervenție la adresa indicată de apelant, flăcările se manifestau violent la o magazie, existând pericolul extinderii acestora la țarcurile și cuștile câinilor, amplasate în apropiere și la o rulotă în care se aflau opt butelii cu gaz”, transmite ISU Bihor.  

După eforturi intense, echipajele de pompieri au reușit să stingă flăcările înainte de a se extinde, salvând viaţa tututor patrupedelor dar şi evitând o explozie.

    

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.