Skip to main content

Firmele timișene, invitate la China International Import Expo Shanghai 2023!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Republicii Populare Chineze la București, organizează un eveniment interactiv de prezentare a celei mai mari manifestări expoziționale dedicată importului organizată pe plan mondial: China International Import Expo (CIIE), Shanghai 2023.

Evenimentul de prezentare are loc în data de 28 mai, între orele 11.00 – 12.30, în Sala Banat a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT (B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22) un eveniment interactiv de prezentare a celei mai mari manifestări expoziționale dedicată importului organizată pe plan mondial: China International Import Expo (CIIE), Shanghai 2023

Reprezentanții târgului prezenți la Timișoara vor oferi informații despre:

  • Rezultatele obținute în cadrul celor 5 ediții anterioare ale târgului
  • Modalitatea de înscriere și participare la CCIE

și vor răspunde la toate întrebările participanților.

Cea de-a 6-a ediție a China International Import Expo va avea loc în perioada 5-10 noiembrie 2023 la Shanghai (R. P. Chineză).

Expoziția este structurată în 6 pavilioane tematice: Food and Agricultural – pavilion principal / Automobile and Automotive / Intelligent Industry, Information and Technology / Consumer goods / Medical Equipment and Health Care / Trade and Services.

Având în vedere că R.P. Chineză estimează importuri semnificative în următorii ani, China International Import Expo reprezintă o oportunitate unică pentru companiile românești de a-și promova produsele și de a identifica parteneri chinezi stabili cu sprijinul cărora să își extindă activitatea pe piața chineză.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.