Firmele din Timiş, invitate la Târgul Internațional „HORECA” din Grecia

Firmele din industria hotelieră și a serviciilor alimentare sunt invitate de Camera de Comerţ din Timiş să participe la o misiune economică în Grecia.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București – Biroul Economic și Comercial invită firmele timișene să participe, în calitate de vizitator, la Târgul Internațional „HORECA”, organizat în perioada 10 – 13 februarie 2017, în Atena, Grecia.

Târgul internațional HO.RE.CA se află la cea de-a 12-a ediție şi este cel mai important eveniment de acest gen dedicat industriei hoteliere și a serviciilor alimentare, se va desfășura la Metropolitan Expo din Atena. 

HORECA a reușit să aducă împreună majoritatea profesioniștilor din următoarele categorii: Hoteluri, Hosteluri, Baruri & Cafenele, Bucătari, Pensiuni agro-turistice, Comercianți de produse alimentare, Lanțuri de catering, Restaurante, Cantine – Cafenele Snack, Divertisment – Locații pentru petrecerea timpului liber, Fast Food – Pizzerii, Brutărie – Patiserie, Produse de panificație, cofetărie & înghețată.

Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: www.horecaexpo.gr 

În cadrul programului «Hosted Buyer Program» sustinut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.

Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

Termenul de înscriere al firmelor care vor să participe la acest târg este 12 ianuarie 2017.

Relații suplimentare privind procedura de înscriere la  tel.: 0372 185 244 sau 0372 185 285, e-mail: akormany@cciat.ro, office@cciat.ro. 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.