Skip to main content

Final de anchetă, în cazul individului din Timişoara, care şi-a înjughiat doi prieteni, după care a sărit în gol, de la etajul doi!

Anchetatorii au finalizat rechizitoriul în cazul bărbatului care, în urmă cu aproape trei luni, a pus mâna pe un cuţit şi şi-a atacat partenerii de pahar.

Incidetul sângeros s-a petrecut pe 28 octombrie, într-un apartament din zona Lipovei, din Timișoara.

Pe fondul consumului de alcool și al unui conflict verbal care a degenerat, un bărbat a luat un cuțit de bucătărie și i-a înjunghiat pe ceilalți doi, cu care petrecea.

CITEŞTE ŞI: Anunţ de ultimă oră despre centura de vest a Timişoarei! Poate începe licitaţia pentru desemnarea constructorului

Una dintre victime a fost înjunghiată la nivelul abdomenului, iar cealaltă la nivelul toracelui, în regiunea axială stângă.

Imediat după ce și-a înjunghiat prietenii, bărbatul a sărit pe geam de la etajul doi al imobilului, pentru a scăpa.

A fost însă prins de polițiști, câteva ore mai târziu, şi acuzat de tentative de omor calificat, faptă pentru care acum a fost trimis în judecată.

“Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului S.V., pentru săvârşirea tentativei la infracțiunea de omor calificat, prev. de art. 188 alin. 1-art. 189 alin. 1 lit. f) C.pen., cu apl. art. 32 alin. 1 C.pen. (omorul omorul săvârșit asupra a două persoane). Dosarul a fost trimis spre competentă soluționare Tribunalului Timiș”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

CITEŞTE ŞI: Mamă și fiu, găsiți morți în propria casă! Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să afle ce s-a întâmplat

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.