Skip to main content

Fetiţă dispărută pe drumul spre şcoală! Disperaţi, părinţii îţi cer ajutorul să o găsească

O copilă de 12 ani a dispărut fără urmă, ultima dată fiind văzută ieri dimineaţă, atunci când a plecat la şcoală.

Viorica Rebeca Cristea, din Petrila, judeţul Hunedoara, a fost căutată de familie în toate locurile posibile, iar tatăl ei a cerut, în miez de noapte, ajutorul Poliţiei.

CITEŞTE ŞI: Liviu Ivasuc s-a despărţit de Banat Girls Comlosu Mare

La rândul lor, oamenii legii fac apel şi la populaţie, pentru găsirea fetiţei dispărute.

Viorica Rebeca Cristea are următoarele semnalmente: 1,60 metri  înălțime, constituție atletică, părul lung până la bazin de culoare castaniu, ochii căprui, fără semne particulare sau cicatrici.

În momentul în care a fost văzută ultima dată, copila purta un hanorac de culoare neagră, blugi de culoare albastră și pantofi tip sport de culoare albă.

Fetiţa a fost dată în urmărire naţională, iar cei care au informaţii relevante în acest caz sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.