Skip to main content

Festivalul Recoltei din Giroc: O zi de muzică, mâncare bună și generozitate! Hai şi tu, să faci o faptă bună

Asociația Filantropică Ortodoxă „Sfântul Dimitrie” din Giroc și Primăria Comunei Giroc se pregătesc să aducă o bucurie în inimile locuitorilor prin organizarea primei ediții a „Festivalului Recoltei”, un eveniment caritabil ce are ca scop strângerea de fonduri pentru persoanele nevoiașe din comuna Giroc.

Evenimentul va avea loc joi, 26 octombrie 2023, la Căminul Cultural din Giroc, începând cu ora 15:00 şi promite să fie deosebit de animat, cu numeroși invitați speciali care vor susține cauza caritabilă.

Pe scena Festivalului Recoltei vor urca artiști precum Doriana Talpeș, Maria Milu Sorescu, Vanesa Jarja, Ansamblul „Timișul”, Ansamblul „Ghiocelul”, Nova Music & Maria Tirean, precum și Trupa FM.

CITEŞTE ŞI: Victorie pentru Alin Nica, în dosarul de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel! Acum, liderul CJT cere demisia lui Alfred Simonis

Dar Festivalul Recoltei nu este doar despre muzică. Cei prezenți vor avea ocazia de a se bucura de delicii culinare tradiționale și de a descoperi produse locale și artizanat deosebit.

Este o ocazie minunată de a experimenta cultura și bucatele tradiționale din zonă.

„Acest eveniment este un moment de bucurie, recunoștință și solidaritate pentru comunitatea noastră. Obiectivul principal al acestui festival este strângerea de fonduri pentru construcția Centrului de zi, centru conceput pentru a veni în ajutorarea copiilor și bătrânilor aflați în dificultate, inclusiv găzduire temporară pentru victime ale violenței în familie sau ale abuzurilor, dar și pentru a susține proiectele noastre caritabile care se desfășoară deja”, spun organizatorii.

Celelalte proiecte pe care le derulează Asociația din Giroc sunt:

Campania „Lumină pentru copii” – răspunde scrisorilor de Paști, asigurând alimente și jucării pentru copii – 600 copii și 100 bătrâni;

Campania „Ziua copilului – Ziua bucuriei” – organizarea unei excursii pentru copiii nevoiași și asigurarea de produse de igienă personală și dulciuri – 145 de copii;

Campania „Împreună pentru educație” – asigură ghiozdanul cu rechizite începutului de an școlar – 300 copii;

Campania Filantropică „Un copil pentru fiecare” răspunde la scrisorile de Crăciun, asigurând haine și încălțăminte pentru 1.000 de copii;

Centru de zi „Sf. Filofteia” – asigură masa, pregătirea temelor și diferite activități pentru copiii din comunitate aflați în dificultate – 15 copii;

Pe viitor: Tabără de ski și tabără de vară pentru copiii nevoiași.

CITEŞTE ŞI: A patra campanie trimestrială din anul 2023 de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în mediul rural din Zona 1 a județului Timiș!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.