Skip to main content

Femeie rănită în urma unui incendiu violent! Casa i-a fost mistuită de flăcări

S-a dat alarma în această după amiază, după ce o casă a fost cuprinsă de flăcări.

Incendiul a izbucnit la o locuință din comuna Cărbunari, județul Caraș-Severin, iar flăcările s-au extins rapid. La adresa indicată au ajuns de urgență pompierii cu două autospeciale de stingere, dar și o ambulanță SMURD.

După aproape o oră de eforturi, pompierii au reușit să lichideze incendiul. Flăcările violente au distrus însă, acoperișul locuinței, care a ars pe o suprafață de aproximativ 250 mp.

În urma incendiului a rezultat o victimă, proprietara casei, care a suferit arsuri la nivelul unuia dintre brațe. Femeia a fost preluată de echipajul medical sosit la fața locului, iar ulterior a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale izbucnirii incendiului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.