Skip to main content

Femeie lovită în cap cu ciocanul, de iubit, într-o stație de autobuz, la Timișoara! Agresorul a fost trimis în judecată

Bărbatul care și-a lovit cu ciocanul concubina, într-o stație de autobuz din Timișoara, a fost trimis în judecată.

Incidentul șocant s-a petrecut la începutul acestei luni, mai exact în data de 6 noiembrie.

Femeia a vrut să se despartă de bărbat, însă acesta n-a putut suporta ideea. Astfel a luat un ciocan și a așteptat-o pe în stația de autobuz de pe Calea Dorobanților, înainte să meargă la lucru și a lovit-o cu bestialitate.

Femeia a fost grav rănită și a fost transportată imediat la spital. Medicii au spus că viața acesteia a fost pusă în pericol și că are nevoie de 45 de zile de îngrijire medicală.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost ulterior reținut și arestat preventiv. Acum procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș anunță că au dispus trimiterea în judecată a acestuia.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului T.I., sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tentativă la violență în familie (…) În fapt, s-a reținut că în data de 06.11.2023, în jurul orei 22:10, inculpatul i-ar fi aplicat concubinei sale mai multe lovituri cu ciocanul, în zona vitală a capului și a mâinii stângi, în timp ce se aflau într-o stație de autobuz din municipiul Timișoara, provocându-i multiple traumatisme care au necesitat 45 zile de îngrijire medicală și care i-au pus in primejdie viața”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.