Skip to main content

Femeie înjunghiată de soţ, lângă Timişoara! Imediat după agresiune, a izbucnit un incendiu violent, iar atacatorul este căutat! UPDATE: Pompierii au găsit o victimă carbonizată

Poliţişti, medici şi pompieri, intervin de urgenţă la această oră, în cazul unui scandal conjugal care a degenerat.

S-a întâmplat în Moşniţa Nouă, unde o femeie a început să se certe cu soţul ei, iar la un moment dat, bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o.

Conicidenţă sau nu, în timpul scandalului, martorii au observat flăcări violente în gospodăria în care a pornit cearta.

Deocamdată nu se ştie dacă cele două incidente au legătură unul cu altul, sau dacă focul a fost pus intenţionat.

Femeia fost preluată, de urgenţă, de un echipaj medical, care încearcă acum, să o stabilizeze.

De cealaltă parte, agresorul este de negăsit, iar poliţiştiii încearcă acum să îi dea de urmă.

Totodată, autoritățile anunță că în interiorul anexei care a fost mistuită de flăcări a fost găsit trupul carbonizat al unei persoane. Deocamdată nu se cunoaște identitatea acesteia, însă ar putea fi chiar bărbatul care și-a înjunghiat soția.

La data de 8 Aprilie 2024, în jurul orei 11:38, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că la un imobil de pe strada Aurel Cosma din Moșnița Veche, a avut loc o altercație între un bărbat și o femeie, femeia prezentând o plagă la nivelul gâtului. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior ar fi fost incendiată o anexă a locuinței, în interiorul acestei fiind găsit trupul carbonizat al unei persoane”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii aflați la fața locului fac verificări în vederea stabilirii identității cadavrului și stabilirea întregii situații de fapt.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.