Skip to main content

Femeie disperată după ce soțul ei a dispărut fără urmă! Indiciile care o fac să creadă că omul vrea să recurgă la un gest extrem

De trei zile, familia unui bărbat trăiește clipe de coșmar și se teme de ce este mai rău, după ce acesta a dispărut fără urmă!

Polițiștii desfășoară căutări ample pentru găsirea lui Sergiu Iulian Boroș, din Simeria, judeţul Hunedoara, care a plecat de acasă în urmă cu trei zile, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

Soția lui a găsit, în cutia poștală, telefonul mobil și banii din salariul bărbatului, ceea ca a făcut-o să se gândească la ce a mai rău.

Disperată, a cerut ajutorul polițiștilor care, la rândul lor, fac apel la populaţie pentru găsirea lui.

Când a fost văzut ultima oară, Boroș Sergiu Iulian purta o pereche de pantaloni de culoare gri, geacă din fâș de culoare neagră cu dungi albe, șapcă maro și adidași negru-alb.

Boroș Sergiu Iulian are următoarele semnalmente: înălțime 1,78 metri, greutate 70 kg, ochi căprui, ten măsliniu, calviție în partea din fata a capului  având tatuaj pe mâna stânga, zona antebrațului și tatuaj pe piciorul drept zona gambei, fără semne particulare.     

Bărbatul a fost dat în urmărire naţională, iar cei care au informaţii care pot duce la găsirea lui sunt rugaţi să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de Poliţie. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.