Skip to main content

Femeia în prim-plan! Eveniment dedicat exclusiv doamnelor interesate de problematica menopauzei

Peste 100 de doamne au participat astăzi la un eveniment dedicat exclusiv femeilor!

Tema evenimentului a fost ”Menopauza – Conștientizare și perspectivă pentru femeia modernă” și a fost organizat de Ramona Olteanu, președinte Lions Regiunea Vest, membră Lions Diamond, și de doctorul Florina Todoruț, fondator Gyniclinique și Azeena.

Practic, cele două au gândit un eveniment care a avut loc la ZET Hotel și care s-a dorit a fi mai mult decât o expunere. Așadar, pe lângă explicațiile medicilor specialiști, evenimentul a avut și o componentă de discuții libere și chiar de testimoniale.

Și cum principalul subiect a fost menopauza, doctorul Florina Todoruț a oferit o serie de informații utile, atât din teorie, dar mai ales din practica medicală, ca medic ginecolog având o vastă experiență, și totodată s-a vorbit și despre bolile asociate menopauzei. Doctorul Arina Gui a oferit detalii doamnelor prezente despre osteoporoză și bolile cardiovasculare. Au venit și sfaturile despre ce și cum poate fi ținută menopauza sub control, despre management, abordare și tratamente.

Evenimentul a fost de mare succes, deja existând interes pentru încă o ediție, semn că odată lansată provocarea au dispărut reținerile și inhibițiile, sau, semn că la întrebări poate nespuse au apărut răspunsuri și explicații care oferă o altă perspectivă femeii de 45+.

Mi-am dorit foarte mult să organizez un astfel de eveniment care să aducă un plus pentru doamne. Mă bucur mult că deschidem un capitol important pe care vom construi proiecte educative, de conștientizare, informare, prevenție, pe teme esențiale din viața femeii. Florina a ales menopauza pentru că este o temă foarte importantă și complexă pentru femeile aflate la maturitate, multe dintre ele fiind afectate de această perioadă din viața lor și puțin conștiente de faptul că o pot depăși ușor cu îndrumarea potrivită. Am îmbrățișat imediat propunerea și cred că vom reuși împreună să facem un proiect de succes pentru doamnele minunate din comunitatea noastră”, a spus Ramona Olteanu, președinte Lions Regiunea Vest, membră Lions Diamond, co-inițiator și co-organizator al evenimentului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.