Skip to main content

Dublă sinucidere! Două fete de 15 ani au murit, după s-au aruncat în gol de la 20 de metri! Una dintre ele și-a sunat mama înainte

Tragedie fără margini! Două fete de 15 ani au murit, în această după amiază, după ce s-au aruncat în fol de la o înălțime de aproximativ 20 de metri.

Tragedia s-a petrecut în Lupeni, în zona ”La ruine”. Mai mult decât atât, una dintre fete și-a sunat mama chiar înainte de a se arunca în gol pentru a-i spune ce urmează să facă.

Femeia panicată a sunat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor.

Oamenii legii au ajuns imediat în zona indicată de femeie, unde au făsit trupurile celor două fete.

Una a murit pe loc, iar cea de-a doua încă prezenta semne vitale. Medicii au reuscitat-o minute în șir, însă fără rezultat. Astfel, la scurt timp a fost declarat decesul și pentru a doua victimă.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească motivele și circumstanțele în care a survenit tragedia.

Astăzi, în jurul orei 17:25, Poliția a fost sesizată de o femeie din Uricani cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 15 ani, ar fi apelat-o telefonic pentru o anunța că intenționează să recurgă la un gest sinucigaș, în zona „la ruine”, din Lupeni. În cel mai scurt timp, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Lupeni și echipaje medicale s-au deplasat în zona unei foste fabrici din Lupeni, unde au identificat trupurile a două minore, ambele în vârstă de 15 ani, din Uricani, care se pare că au suferit multiple traumatisme prin cădere de la o înălțime de aproximativ de 20 de metri. Cu privire la una dintre cele două minore, personalul medical a imediat declarat decesul, în timp ce față de a doua a fost aplicat protocolul de resuscitare, din păcate, fără rezultat”, spune Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.