Femeia care şi-a ucis cu sânge rece copilul, audiată de procurori!

Femeia care şi-a ucis aseara fiica de patru ani a fost transferată astăzi la Clinica de Psihiatrie!

CITEŞTE ŞI: Și-a încercat norocul! Unde s-a ascuns un tunisian, pentru a ieși din România?

Ea a ajuns noapte trecută la spital, după ce se pare că a băut erbicid, pentru a se sinucide. Aceasta a fost dusă iniţial la Spitalul Municipal, după care a fost transferată la Judeţean, pe secţia de Toxicologie.

Pacienta a ajuns la spitalul nostru în această dimineaţă, prin transfer, la Secţia de Toxicologie, a fost supusă terapiei prin hemodializă. În prezent e în stare stabilă şi a fost transferată pe Secţia de Psihiatrie, fiind sub supraveghere medicală”, spune Andreea Sicoe, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Timişoara.

Femeia a ajuns acum la Clinica de Psihiatrie. În jurul prânzului a fost luată de poliţişti şi prezentată la Parchet, pentru audieri.

CITEŞTE ŞI: Percheziții de amploare, într-un dosar de evaziune fiscală, în șapte județe din țară! Prejudiciul este uriaș

Femeia, în vârsta de 39 de ani, a fost educatoare timp de 15 ani la gradiniţa din satul Murani. În urma acestui caz, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean, Aura Danielescu, spune ca ar fi necesară reintroducerea evaluării psihologice a cadrelor didactice.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.