Skip to main content

Femeia care şi-a ucis cu sânge rece copilul, audiată de procurori!

Femeia care şi-a ucis aseara fiica de patru ani a fost transferată astăzi la Clinica de Psihiatrie!

CITEŞTE ŞI: Și-a încercat norocul! Unde s-a ascuns un tunisian, pentru a ieși din România?

Ea a ajuns noapte trecută la spital, după ce se pare că a băut erbicid, pentru a se sinucide. Aceasta a fost dusă iniţial la Spitalul Municipal, după care a fost transferată la Judeţean, pe secţia de Toxicologie.

Pacienta a ajuns la spitalul nostru în această dimineaţă, prin transfer, la Secţia de Toxicologie, a fost supusă terapiei prin hemodializă. În prezent e în stare stabilă şi a fost transferată pe Secţia de Psihiatrie, fiind sub supraveghere medicală”, spune Andreea Sicoe, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Timişoara.

Femeia a ajuns acum la Clinica de Psihiatrie. În jurul prânzului a fost luată de poliţişti şi prezentată la Parchet, pentru audieri.

CITEŞTE ŞI: Percheziții de amploare, într-un dosar de evaziune fiscală, în șapte județe din țară! Prejudiciul este uriaș

Femeia, în vârsta de 39 de ani, a fost educatoare timp de 15 ani la gradiniţa din satul Murani. În urma acestui caz, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean, Aura Danielescu, spune ca ar fi necesară reintroducerea evaluării psihologice a cadrelor didactice.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.