Skip to main content

Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Mii de timişoreni, dar şi locuitorii din Chişora vor întâmpina probleme cu apa, pentru că Aquatim realizează o serie de lucrări.

Astfel că, astăzi, între orele 8:00 și 19:00, se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Gavril Musicescu și Cercului, motiv pentru care presiunea apei va fi scăzută în zonele Steaua, Calea Șagului și în Chișoda.

Lucrările fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2.

De asemenea, tot astăzi, se va înterupe şi furnizarea apei calde, între orele 8:00 și 14:00, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a orașului.

Colterm anunţă că afectați vor fi consumatorii arondați străziIor: Calea Aradului, Carei, Cugir, Dej, Felix – în total, 26 de branșamente.

Iar mâine, între orele 9:00 și 17:00, se va întrerupe furnizarea apei reci în Petrovaselo pentru lucrări de spălare a rezervorului de înmagazinare.                

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

Totodată, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă, care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.