FOTO: Expoziție inedită de fotografie, la Aeroportul Internațional Timișoara

Sala de așteptare din zona plecări interne a Aeroportului Internațional Timișoara este gazda expoziției de fotografie “Al cincilea anotimp”.

Expoziția a fost realizată de Borco Ilin de la Muzeul Satului Bănățean și poate fi admirată în perioada 4 aprilie – 7 mai 2018.

”Această expoziție se armonizează foarte bine în sala de așteptare a Aeroportului. Acesta este locul în care, cei care pleacă în călătorie au timp să își adune gândurile și să intre în atmosfera satului bănățean tradițional. Poate fi o amintire frumoasă cu care se pleacă de la Timișoara”, a spus directorul Aeroportului, Dan Idolu.

CITEȘTE ȘI: Au ieșit la plimbare prin parcurile din oraș! Doi sirieni, prinși în Parcul Justiției

Expoziția surprinde momente ale satului bănățean în diferite anotimpuri

”Este un anotimp care, în fiecare dintre noi, se întoarce mereu la el acasă. În care ai nevoie de ochi să simți și de inimă să vezi.  Pe verande ne ordonăm gândurile. Prin verandă intrăm în casa noastră ca în propria inimă, intrăm și ieșim, intrăm și ieșim, parcă prin noi, parcă spre noi. Verandele, peroanele anotimpurilor noastre. Verandele, zborurile noastre, de acasă către un alt acasă și înapoi”, a spus fotograful Borco Ilin, organizatorul expoziției.

CITEȘTE ȘI: Miei confiscaţi din pieţe, în urma controalelor! Unde îi ţineau comercianţii?

Aeroportul Internațional Timișoara – Traian Vuia este poarta de intrare a Banatului, un loc potrivit pentru a promova cultura și artiștii din această zonă. De aceea, aeroportul continuă să ofere spațiile din aerogară pentru artiștii plastici, muzee și organizează diferite evenimente culturale pentru a promova Timișoara și Banatul și a face cunoscute frumusețile acestor locuri pasagerilor care trec pragul aeroportului.

{gallery}Expozitie Aeroport{/gallery}

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.