Skip to main content

Expoziția Brâncuși de la Timișoara, evenimentul anului 2023 în România! Peste 100.000 de rezervări, până acum

Expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale” de la Timișoara a primit titlul de evenimentul anului 2023 în România!

Totodată, autoritățile anunță că au fost făcute peste 100.000 de rezervări pentru acest eveniment, lucru care a depășit toate așteptările.

Am depășit 100 mii de rezervări la Expoziția Brâncuși și am primit titlul de evenimentul anului 2023 în România! Sunt recunoscător pentru numărul impresionant de vizitatori care au vizitat deja sau își doresc să viziteze expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”. De la deschiderea ei, pe 30 septembrie 2023, și până acum, expoziția se bucură de un mare succes, având peste 100.700 de rezervări. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul unui an atât de special pentru Timișoara și vă reamintim că expoziția este deschisă până pe 28 ianuarie 2024”, transmite Alin Nica.

Considerată punctul culminant al Programului Timișoara, Capitală Europeană a Culturii, expoziția este reflectată și în studiul IRES 2023, membru al ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research).

Expoziția Brâncuși este finanțată de Consiliul Judeţean Timiş, fiind organizată de către Muzeul Național de Artă Timișoara, Fundația Art Encounters și Institutul Francez din România.

Expoziția mai poate fi vizitată până în data de 28 ianuarie 2024.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.