Skip to main content

Explozie, în Timişoara! Patru copii şi trei adulţi, surprinşi în locuinţa în care s-a produs deflagaţia

S-a dat alarma, în urmă cu puţin timp, în zona Fratelia din Timişoara, unde s-a auzit o bubuitură puternică.

Din primele informaţii, se pare că s-a produs o explozie, într-o locuinţă de pe strada dimineţii, iar cauza probabilă ar fi o butelie defectă.

Din fericire, deflagraţia nu a fost urmată de incendiu iar persoanele care erau în casă, în momentul exploziei, trei adulţi şi patru copii, au reuşit să se salveze.

„Astăzi, 10.02.2024, la ora 14:21, am fost solicitați să fim intervenim in urma unei explozii produse la o locuință, neurmată de incendiu, pe strada Dimineții din Timișoara. De urgența s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție si comandă, două autospeciale de stingere, un autocamion cu container multirisc, un buldoexcavator și două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială pentru transport personal și victime multiple. La fața locului sunt alocate două ambulanțe SAJ. Din primele informații nu sunt persoane surprinse sub dărâmături. 3 adulți și 4 copii au reușit să se salveze din locuință. O persoană de sex feminin este evaluată medical, suferind atac de panică”, transmite ISU Timiş.

UPDATE 1:

Doi copii şi doi adulţi au fost transportaţi la spital, cu leziuni minore, care nu le pun viaţa în pericol.

Suflul exploziei a smuls mai multe uşi şi ferestre, dar şi bucăţi din acoperişul casei, clădirea fiind afectată pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

UPDATE 2:

Toţi cei patru copii au fost transportaţi la spital, printre ei fiind şi un bebeluş de un an şi două luni.

Acesta nu este rănit, însă medicii vor să îi facă o serie de investigaţii pentru a vedea dacă nu a inhalat gaz sau alte substanţe.

Două fete de 8, respectiv 9 ani, au răni la nivelul feţei, iar un băiat de 15 ani, acuză dureri în zona lombară.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.