Skip to main content

Experiență unică, la Timișoara! Îți faci cumpărăturile de la piață, la miezul nopții

O nouă ocazie de a descoperi gusturi autentice și produse de calitate din Banat are loc în această noapte, la Timișoara.

Este vorba despre MidNight Market, prima ediție a pieței de la Miezul Nopții, eveniment nocturn în cadrul căruia timișorenii sunt așteptață să interacționeze cu producători, artizani și meșteșugari bănățeni începând cu lăsarea serii, de la ora 19:00.

CITEȘTE ȘI: Cadavrul unui motociclist, descoperit întâmplător, pe marginea drumului! Care sunt primele concluzii ale anchetatorilor?

Evenimentul, care se desfășoară în AgroVillage, piața agroalimentară amenajată în incinta Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I”, aduce împreună o gamă variată de preparate culinare și produse tradiționale, cu un accent deosebit pe calitatea ingredientelor și autenticitatea.

Pe lângă preparatele culinare delicioase, care includ sarmale, gogoși, ciolan afumat la rotisor, paste în roată de parmezan, bere artizanală, vin de casă, must și dulceață de dovleac, vizitatorii vor avea ocazia de a admira și achiziționa produse de artizanat, cum ar fi cojoace din piele, opinci, coșuri de nuiele, figurine din lemn, măști artizanale și preparate din lavandă.

Evenimentul va include și un program artistic oferit de Ansamblul Folcloric de cântece și dansuri ”Akademika Banat”, cu soliștii vocali Mircea Cârțișorean, Mihaela Ivanciuc și Ana-Maria Radu, studenți și masteranzi ai Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I”.

MidNight Market are drept obiectiv principal promovarea produselor locale și regionale de înaltă calitate și încurajarea comunității să susțină producătorii autohtoni.

CITEȘTE ȘI: Timișoara devine capitala comunității LGBTQIA! Urmează patru zile cu evenimente pentru transexuali, gay sau lesbiene

Evenimentul, organizat de Piețe24, Akademika Food, Agrocampus – USVT, AgroVillage Banat – USVT, Akademika Banat și ambasadorii Clubului USVT, se concentrează pe diversitatea gastronomică, meșteșuguri și autenticitate, oferind timișorenilor o experiență culinară autentică și de neuitat.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.