Skip to main content

Experiență unică, la Timișoara! Îți faci cumpărăturile de la piață, la miezul nopții

O nouă ocazie de a descoperi gusturi autentice și produse de calitate din Banat are loc în această noapte, la Timișoara.

Este vorba despre MidNight Market, prima ediție a pieței de la Miezul Nopții, eveniment nocturn în cadrul căruia timișorenii sunt așteptață să interacționeze cu producători, artizani și meșteșugari bănățeni începând cu lăsarea serii, de la ora 19:00.

CITEȘTE ȘI: Cadavrul unui motociclist, descoperit întâmplător, pe marginea drumului! Care sunt primele concluzii ale anchetatorilor?

Evenimentul, care se desfășoară în AgroVillage, piața agroalimentară amenajată în incinta Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I”, aduce împreună o gamă variată de preparate culinare și produse tradiționale, cu un accent deosebit pe calitatea ingredientelor și autenticitatea.

Pe lângă preparatele culinare delicioase, care includ sarmale, gogoși, ciolan afumat la rotisor, paste în roată de parmezan, bere artizanală, vin de casă, must și dulceață de dovleac, vizitatorii vor avea ocazia de a admira și achiziționa produse de artizanat, cum ar fi cojoace din piele, opinci, coșuri de nuiele, figurine din lemn, măști artizanale și preparate din lavandă.

Evenimentul va include și un program artistic oferit de Ansamblul Folcloric de cântece și dansuri ”Akademika Banat”, cu soliștii vocali Mircea Cârțișorean, Mihaela Ivanciuc și Ana-Maria Radu, studenți și masteranzi ai Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I”.

MidNight Market are drept obiectiv principal promovarea produselor locale și regionale de înaltă calitate și încurajarea comunității să susțină producătorii autohtoni.

CITEȘTE ȘI: Timișoara devine capitala comunității LGBTQIA! Urmează patru zile cu evenimente pentru transexuali, gay sau lesbiene

Evenimentul, organizat de Piețe24, Akademika Food, Agrocampus – USVT, AgroVillage Banat – USVT, Akademika Banat și ambasadorii Clubului USVT, se concentrează pe diversitatea gastronomică, meșteșuguri și autenticitate, oferind timișorenilor o experiență culinară autentică și de neuitat.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.