Skip to main content

Exerciții demonstrative ale trupelor antitero, prezentarea câinilor de serviciu, a tehnicii și a autospecialelor din dotare, de Ziua Jandarmeriei, la Timișoara!

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, jandarmii timișoreni din cadrul Grupării Mobile și ai Inspectoratului Judeţean Timiș, organizează o serie de momente și activităţi, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Astfel, în perioada 31 martie – 2 aprilie vor avea loc o serie de activități informativ-educative și se vor organiza puncte de informare cu scopul prezentării rolului, atribuțiilor și misiunilor Jandarmeriei.

Vineri, 31 martie, începând cu ora 10.00, la sediul IJJ din Timișoara, pe strada Gheorghe Barițiu, nr. 19-21, va avea loc „Ziua Porților Deschise”, un eveniment dedicat tuturor celor care doresc să îi cunoască pe jandarmi „la ei acasă”.

Sâmbătă, 1 aprilie, începând cu ora 10.00, jandarmii vor fi prezenți în Iulius Town, unde vor desfășura o serie de exerciții demonstrative cu subunitățile antiteroriste, câinii de serviciu și prezentarea tehnicii și a autospecialelor din dotare.

Duminică, 2 aprilie, în Piața Victoriei, mai exact în fața Operei Române, dar și în Parcul Copiilor, începând cu ora 10.00, jandarmii vor susține o serie de activități pentru toate vârstele.

Ziua Jandarmeriei Române este sărbătorită în data de 3 aprilie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.