Skip to main content

Eturia, singura companie de turism, în topul Romania Best Managed Companies

Gala Romania Best Managed Companies 2023, un program aflat la a II-a ediție, organizat de Deloitte Private, Banca Transilvania, Bursa de Valori București și Banca Europeana de Reconstrucție și Dezvoltare şi-a desemnat câştigătorii.

Printre cele 17 companii cu certificare Romania Best Managed Companies, se numără şi Eturia, singura companie din turism care a primit aceasta distincție.

La start s-au înscris peste 100 de companii din mediul economic românesc, care, începând cu luna iulie 2023, au intrat într-un program intens de evaluare și consiliere alături de mentorii alocați de companiile organizatoare.

Este vorba despre firme din domenii variate, de la telecomunicații, la agricultură, de la energie, imobiliare sau transporturi, la comert și turism, cu o cifra de afaceri agregată de peste 3.7 miliarde euro și aproape 12.000 de angajați.

Toate au intrat in cursa pentru certificarea Romania Best Managed Companies 2023.

Dintre acestea, 40 au ajuns in etapa finală, în care au fost evaluate cu mare atenție în baza pilonilor de Strategie, Resurse și Inovație, Cultură & Angajament și Guvernanță și aspecte financiare.

“Ne onoreaza această certificare și suntem recunoscatori mentorilor care ne-au fost alături în tot procesul de evaluare. Suntem conștienti că acest premiu este un catalizator pentru compania noastră, care ne obliga să fim într-o continuă evoluție, să creștem performanța echipelor, să investim în parteneriate tot mai puternice și in tehnologie, să ducem serviciile noastre la un nivel din ce în ce mai înalt”, spune Sorin Stoica, CEO – Eturia.

Eturia a devenit, în 2007, prima agenție de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made celor care vor să trăiască o călătorie exotică autentică oriunde pe glob la standarde superioare în turism.

Pentru clienți, dincolo de cele peste 150 de destinații din portofoliu în care agenția colaborează strâns cu parteneri locali, experiența Eturia include consultanți specializați pe fiecare zonă a globului, ce știu să recomande fiecărui client locuri, hoteluri, trasee și să ofere cele mai valoroase sfaturi.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.