Skip to main content

„Ethnic Love Mix, vol.12 – folclorul etniilor minoritare remixat”, spectacolul produs de REMIX ID, la ultima reprezentație din acest an

Echipa REMIX ID anunță ultima reprezentație din acest an a spectacolului lor -„Ethnic Love Mix, vol.12 – folclorul etniilor minoritare remixat”!

Este vorba despre o producție care adună o bună parte din materialul documentat timp de 5 ani în zona Timișoarei și a Banatului.

Evenimentul se va desfășura marți, 28 noiembrie, începând cu ora 19.00, la Cinema Victoria.  

Biletele se pot achiziționa de AICI.

De sute de ani, în zona Timișului și a Banatului trăiesc pașnic, alături de români, alte etnii – șvabi, maghiari, sârbi, bulgari, croați, romi, ucraineni, slovaci, cehi, armeni, italieni, evrei.  

Asta e povestea lor – primul spectacol Remix ID care strânge laolaltă materialul documentat mai bine de 5 ani de la toate comunitățile etnice din zona Timișului.

Într-o abordare inedită, spectacolul îmbină armonios coregrafia folclorică și cea contemporană, vizualuri grafice moderne si mărturii documentare, muzica tradițională cu sunete eletronice. Scenariul spectacolului Remix ID își dezvăluie povestea perenă a celui care jinduiește la schimbare, se pierde în vâltoarea necunoscutului și apoi se regăsește și renaște atât din rădăcinile trecutului, cât și din experiența prezentului.

În plus, de data aceasta organizatorii anunță o surpriză pentru participanți – un costum popular remixat din toate porturile locale, croit și cusut de artistele vizuale Dona și Maria Arnakis.

După spectacol vă invităm la un Q&A cu artiștii spectacolului și cu echipa Remix ID (Mirela Stoeac-Vlăduți, Olga Török și Cristian Vicol).

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.