Skip to main content

CyberWEEK@UVT – forumul specialiștilor timișoreni din domeniul Cybersecurity

Universitatea de Vest din Timișoara organizează zilele acestea CyberWEEK@UVT, o conferință academică orientată către specialiștii din domeniul securității informației.

Se așteaptă la la o participarea activă a studenților și profesorilor cu experiență notabilă în cercetarea tematicii securității cibernetice.

Detaliile din programul evenimentului pot fi găsite pe site-ul oficial. Evenimentele din program se vor desfășura astăzi și mâine, în amfiteatrul A01 al UVT (V. Pârvan nr.4).

În peisajul dinamic al provocărilor în evoluție din domeniul cibernetic, unde comportamentul uman joacă un rol central în sfera securității cibernetice, Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) și-a îndreptat atenția tot mai mult către creșterea conștientizării asupra acestor provocări contemporane în comunitate. UVT își propune să cultive o cultură a securității cibernetice prin dezbaterea și aprofundarea unor exemple specifice de situații de vulnerabilitate cibernetică și a subtilităților tematice ale domeniului”, transmit organizatorii.

Este important de menționat faptul că aceste dezbateri sunt adaptate pentru a fi accesibile publicului larg, dar și diferitelor categorii de public specializat (studenți, profesori, experți ai mediului profesional), în cadrul contextului general al securității cibernetice europene.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.