Skip to main content

Este nebunie în magazine! Se fac ultimele cumpărături, înainte de Crăciun! Vezi aici programul supermarketurilor pentru zilele următoare

Mâine este Ajunul Crăciunului, aşa că cei care au lăsat pe ultima sută de metri, cumpărăturile pentru masa de sărbătoare şi cadoruile pentru cei dragi, au luat cu asalt magazinele.

Însă, cei care nu apucă să meargă nici astăzi la shopping, mai au o şansă mâine, dar trebuie să fie atenţi la program, pentru că magazinele se vor închide mai devreme decât de obicei.

Luni şi marţi, vor fi de asemenea, închise multe dintre supermarketuri iar altele vor avea program redus.
Abia de miercuri se va reveni la programul normal.

Iată orarul marilor magazine pentru această perioadă:

Mega Image

24 decembrie: program până la ora 21:00

25 decembrie: închis

26 decembrie: magazinele sunt deschise între orele 9:00 și 19:00

Auchan

24 decembrie: deschis în intervalul 7:00 – 18:00

25 decembrie: închis

26 decembrie: deschis în intervalul 10:00 – 22:00

Lidl

24 decembrie: deschise între 7:00 și 18:00

25 decembrie: închis

26 decembrie: închis

Selgros

24 decembrie: deschis până la ora 17

25 decembrie: închis

26 decembrie: program normal

Kaufland

24 decembrie: deschis între 7:00 și 18:00

25 decembrie: închis

26 decembrie: deschis între 9:00 şi 16:00 sau între 9:00 şi 18:00 (program diferă de la un magazine la altul)

Carrefour

24 decembrie: deschis de la 7:00 la 18:00

25 decembrie: închis

26 decembrie: deschis de la 9:00 la 18:00

Iulius Mall

24 decembrie: magazinele sunt deschise între 10:00 și 18:00, iar hypermarketul Auchan este deschis de la 7:00 la 18:00

25 decembrie: închis cu excepţia Cinema City, care are program de la 13:30la 23:00. De asemenea, cei care vor să patineze, o pot face în intervalul 14:00 – 22:00.

26 decembrie: program normal pentru magazine, târgul va fi deschis între 14:00 și 22:00, iar Cinema City între 10:30 și 23:00.

În perioada 27-31 decembrie, în majoritatea cazurilor, programul revine la normal, după care, vor fi din nou, câteva zile cu program mai scurt sau chiar cu magazine închise.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.