Escroci fără frică de nimic! Cum l-au păcălit pe un bătrân?

Doi bărbați au înșelat un bătrân de 81 de ani pe care l-au lăsat fără agoniseala de o viață.

CITEȘTE ȘI: Impact devastator pe un drum din vestul țării! Trei oameni au murit

Mai exact, un tânăr de 25 de ani și un bărbat de 63 de ani, din Hunedoara, s-au împrietenit cu un pensionar de 81 de ani, din comuna Cornea, județul Caraș-Severin.

Au reușit rapid să îi câștige încrederea bătrânului, care le-a povestit că strânsese o sumă destul de mare de bani.

Unul din indivizi  l-a convins pe octogenar că banii agonisiți își vor pierde valoarea și vor fi schimbați în următoarea noapte.

Speriat că își va pierde toate economiile, omul le-a dat 77.510 de lei, 250 de euro și 100 de dolari hoților care i-au promis păgubitului că se vor întoarce cu banii schimbați.

Când și-a dat seama că a fost înseșat bătrânul a anunțat polițiștii.

Oamenii legii și-au dat seama rapid că același mod de operare a fost folosit și în urmă cu două săptpmâni, când un alt pensionar din Caransebeș a rămas fără 13.000 de lei și 10 galbeni.

CITEȘTE ȘI: Finală dramatică la Australian Open! Simona Halep a pierdut în fața danezei Caroline Wozniacki

Suspectul principal în aceste două cazuri este de negăsit, însă complicele,a fost arestat după ce mascații au descins la domiciliul acestuia din orașul Hunedoara.

“În data de 25.01.2018, poliţia a fost sesizată de un bătrân de 81 de ani din comuna Cornea despre faptul că o persoană necunoscută i-a sustras o sumă foarte mare de bani. Din cercetări a rezultat faptul că în data de 25.01.2018, între orele 11.00 – 12.00, la domiciliul victimei s-a prezentat un bărbat care, prin metoda împrietenirii cu acesta, l-a convins că în noaptea respectivă se vor schimba banii dar îl poate ajuta, întrucât are relații la o bancă. Persoana vătămată l-a invitat în locuință și i-a arătat toți banii. Autorul a verificat bancnotele, a pus deoparte câteva dintre ele, care nu ar fi trebuit schimbate, apoi profitând de neatenția victimei a părăsit imobilul cu suma de 77.510 lei, 250 euro și 100 de dolari. Fapta ar fi fost comisă de un bărbat, de 63 de ani, cu domiciliul tot în municipiul Hunedoara, care este suspect şi într-un dosar cu acelaşi mod de operare din data de 04.01.2018. Atunci un bătrân de bătrân de 79 de ani, din Caransebeş, a rămas fără  economiile de-o viaţă”, informează IPJ Caraș-Severin.

Pe numele hoțului de 63 de ani a fost emis un mandat de arestare în lipsă, în timp ce tânărul de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și s-a ales cu dosar penal.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.