Skip to main content

Eroii zilei! Trei jandarmi, aflați în timpul liber, au salvat un bătrân căruia i s-a făcut rău și a căzut din picioare

Un bătrân din Timișoara a fost salvat de trei jandarmi aflați în timpul liber! Bărbatului i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ.

Incidentul s-a petrecut seara trecută, pe malul Begăi, chiar în apropierea sediului Jandarmeriei. Bătrânul se plimba, în momentul în care i s-a făcut rău.

Cei trei jandarmi tocmai ieșiseră din tură și se îndreptau spre casă, în momentul în care au văzut cum bătrânul pică la pământ. Nu au ezitat nicio clipă și au sărit imediat în ajutorul lui.

Bărbatul inconștient a făcut o criză de epilepsie și i s-au blocat căile respiratorii. Jandarmii i-au acordat primul ajutor, până la sosirea ambulanței.

În timp ce se aflau în timpul liber 3 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș au observat cum o persoană în vârstă a căzut la pământ și a rămas inconștientă. Aceștia au trecut de îndată la acordarea primului ajutor și la solicitarea ambulanței prin apelarea numărului unic pentru situații de urgență 112. Persoana a fost pusă în poziția de siguranță și, pentru că exista riscul de sufocare așa cum colegii noștri au observat, au eliberat căile respiratorii și au supravegheat persoana până la sosirea ambulanței”, transmite IJJ Timiș.

Bătrânul a fost preluat de o ambulanță, iar medicii i-au acordat îngrijirile medicale necesare.

FOTO: ARHIVĂ

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.