Skip to main content

El este bărbatul urmărit internațional, căutat de Poliție, după ce a reușit să fugă în urma unui control în trafic!

Bărbatul în vârstă de 35 de ani, urmărit internațional, este căutat în continuare de Poliție, după ce a reușit să fugă chiar în timpul unui control în trafic.

Marco Munteanu este cetățean german și este căutat de autoritățile din Germania pentru mai multe infracțiuni de fals, uz de fals și infracțiuni informatice. Pe numele lui a fost emis și un mandat european de arestare.

Vă reamintim că bărbatul a fost tras pe dreapta, miercuri, de polițiști, pe strada Simion Bărnuțiu din Timișoara, pentru un control de rutină.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de arestare.

Când au încercat să îl încătușeze, individul a plecat în trombă. Agenții au pornit în urmărirea fugarului şi chiar au tras un foc de avertisment în plan vertical ca să-l oprească, dar acesta și-a continuat drumul.

După o cursă prin oraș cu polițiștii pe urmele sale, bărbatul a abandonat mașina în curtea unei familii de romi, a luat și numerele de înmatriculare ale autoturismului și s-a făcut nevăzut.

Polițiștii îl caută de câteva zile, iar acum au făcut publică o fotografie cu el și cer ajutor populație pentru capturarea lui.

Ancheta este în plină desfășurare, se folosesc toate mijloacele și tehnica din dotare și se cooperează cu toate structurile MAI, astfel încât rezultatele să fie pe măsură. Totodată, facem publică fotografia bărbatului. În cazul în care observați persoana din fotografie, vă rugăm să apelați Serviciul de urgență 112 și să nu intrați în contact cu aceasta”, transmite IPJ Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.